top of page
Hvit varebil
Minibuss på veien

Tjenester

Scanline AS har et eget ruteopplegg for distribusjon innen store deler av Østlandsområdet. Ruteopplegget gir anledning til en viss fleksibilitet med tanke på leveringer / opphentinger, men har faste deadlines for avgang og hentinger.

 

Selskapet har en god og solid personalstab som eiere og ledelse legger forholdene til rette for å beholde og utvikle. Samtidig ønsker vi et nært samarbeide med våre kunder, for å fange opp deres synspunkter og bedre våre produkter for at de igjen kan øke sin konkurranseevne.

 

Vi ønsker deg velkommen til oss som kunde! Ta kontakt med oss her!

scan.jpg
istockphoto-1407443631-170667a.jpeg

Godstransport

Om du skal transportere mye eller lite gods, tungt eller lett, langt eller bredt, så blir godset ditt fraktet dit du ønsker med punktligheten og kvaliteten du krever. Leveransen vil gå med bil, båt, tog eller fly, internasjonalt og lokalt. Det er rett og slett dine behov som setter føringer på når og hvor.

Bud & Ekspress

Om du skal sende pakker til andre bedrifter eller til dine kunder, både internasjonalt og nasjonalt, vil pakkebehovet ditt være dekket. Leveransen kan leveres før mottaker begynner på jobb, eller hjem til kunden sent på kvelden. Ønsker du transport som har fokus på miljøet, så er ikke det noe problem heller.

e072621f-4370-42fd-94f0-832e9ab83751 2.jpg
48d168b1-8eda-4e03-a13d-18ef2eb92d16.1000x563.jpg

Thermotransport

Scanline har flere biler som vi benytter til thermotransport, der vi kjører mye med kjølevarer. Vi tar oppdrag innen fryse-, kjøle -og varmetransport. Vi har små og store biler med aggregat og lift. 

Vi frakter alt gods som har behov for temperert transport, som frukt, meieriprodukter, maling, kjøtt og fisk

Miljøvennlig transport

Miljøvennlig transport er slik forflytning av gods som i så liten grad som mulig påvirker miljøet negativt. 

Flyttebærere pakker
Image by chuttersnap

Flyttehjelp

Flytting kan være en tung og tidkrevende jobb, men det trenger slett ikke å være slik. La oss i Scanline bidra slik at jobben blir utført både raskt og problemfritt. Vi tar deg og dine behov på alvor. Din trygghet er vår høyeste prioritet, og det skal være en god opplevelse å overlater dine eiendeler til oss.

Lagring

Om behovet ditt skulle være lagring, mellomlagring, toll-lagring eller kjøle- og fryselagring er dette tjenester du kan integrere mot dine transportbehov. Med toppmoderne fasiliteter, hvor roboter er med å effektivisere hverdagen, har du en kostnadseffektiv og trygg lagring av dine varer.

bottom of page